RAJZOLNI MINDENKI TUD !


A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!

Tanfolyamon készült rajzok

NE VÁSÁROLJ KUTYÁT, HANEM FOGADJ ÖRÖKBE!

 

TANFOLYAMI TUDNIVALÓK

 

A TANFOLYAM ÁRA:

25.000,- Ft,

Diákoknak, nyugdíjasoknak, minimum 3 fős csoportoknak kedvezményesen:

23.000,- Ft

melyből 5.000,- Ft-ot kell kifizetni jelentkezéskor, ezzel biztosítod a helyed, valamint fedezi a kezdő rajzcsomagod a tanfolyam kezdésére, melyről én gondoskodom neked. A fennmaradó összeget a tanfolyam első napjának reggelén kell rendezni!

 

A jelentkezési előleg befizetése történhet banki átutalással vagy bankban személyes befizetéssel illetve személyesen nálam is telefonon előre egyeztetett időpontban.

Csak az előleg befizetése után kerülsz fel a jelentkezési listára!

 

 

A tanfolyamok minden nap 10:00-17:00 óráig tartanak.

A tanfolyam kultúrált könyezetben, kiscsoportban, családias hangulatban zajlik.

A tanfolyam indulásához minimum 5 fő jelentkező szükséges!
 

A legtöbb tanfolyamot 16-18 fő között indítják, nem ritka a 25-30 fős csoport, ami nagyon nagy létszám, hiszen egy oktató nem tud ennyi emberre kellő időt, figyelmet fordítani. Mint minden tanulócsoportban itt is a kisebb létszám maximálisan 8-10 fő az ideális.

Előképzettségre nincs szükség, alsó korhatár 14 év, felső korhatár 100 év.

Kávé, tea és ásványvíz rendelkezésedre áll a tanfolyam alatt, az étkezésedről te gondoskodsz!

Kialakult, meglévő csoportoknak min. 5 főtől egyéni időpontok kialakítása!

 

  

 

Lepd meg ismerősöd ajándékutalvánnyal, melyet vásárolhatsz a teljes tanfolyamra, vagy az általad megjelölt összegért is! Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapig érvényes!

A tanfolyam végén egy elismerő oklevelet kapsz, valamint ha igényt tartasz rá, rajzaidat e-mailben digitális formában is megküldöm részedre.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

FONTOS!

Abban az esetben, ha a jelentkezési előleg befizetése után mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, úgy 1 alkalommal átteheted a tanfolyami előleget egy másik dátumra. Ez csak akkor lehetséges, ha a tanfolyam előtt (amelyre nem tudsz eljönni) legalább 1 nappal jelzed ezt felém. A jelentkezési előleg ez esetben nem kérhető vissza.

Ha a tanfolyamot valamely okból megszakítod, úgy lehetőséged van egy másik tanfolyamon befejezni a tanulást, de csak olyan csoportba tudsz beülni ahol nincs meg a maximális létszám. Erről, ha szeretnéd én értesítelek a későbbiekben. Tanfolyami díjat a fent említett esetben sajnos nem tudok visszaadni.

Ha a tanfolyamra nem jött össze a minimális 5 fő, vagy más egyéb okokból elmarad a tanfolyam (pl.betegség) úgy másik időpontot egyeztetünk a tanulókkal, illetve ha a tanulónak nem felel a másik egyeztetett dátum, abban az esetben visszautalom a befizetett összeget.


 A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.rajzoljunk.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!